BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 578 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 578

Serial: 12.06.2019

Çfarë do të zbulojnë Shivai dhe Anika nga rrëfimi i Zhvetës?

Texh tashmë është në duart e Vir. Çfarë ka planifikuar ky i fundit për të?

Vila Oberoi nxirret në ankand. Kush ka firmosur për këtë?

Anika dhe Shivai rikthehen në vilë…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione