BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 582 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 582

Serial: 14.06.2019

Shivai është i vendosur për të mundur Virin.

Çfarë do të thuhet mes këtij të fundit dhe Somias?

Është dita e shen Valentinit dhe të gjithë shkojnë në tempull.

Ndërkohë Anika vihet pas Vir. Çfarë do të ndodhë me të?

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*