BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 591

Posta

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 591

17:00 19/06/2019

Somia kërkon ndihmen e Anikës. Për çfarë bëhet fjalë?

Shivai, Anika dhe Omkara përndjekin Somian dhe zbulojnë lidhjen e vërtetë mes saj, Tias dhe Zvetlanës.

Texh vjen ne dasmën e Rudrës. A do të mund ta falin djemtë e tij atë?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT