BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 597BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 597

17:00 24/06/2019

Shivai dhe Anika i punojnë një rreng Zvetlanës. Për çfarë bëhet fjalë?

A do të mund t’i tregojë Tia Shivait që armiku i tyre më i madh është halla.

Somia përgatit një gjellë me helm brenda.

Për kë është përgatitur ajo?Të ngjashme