BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 612

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 612

17:00 03/07/2019

Anika tashmë do që të ndalojë dasmën me çdo kusht.

A do të mundet ajo t’i thotë të vërtetën Shivait para se të jetë shumë vonë?

A do të martohet dot Somia me Rudrën?

Zvetlana del para të familjes Oberoi dhe i trondit të gjithë me fjalimin e saj…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi