Çukur – Episodi 316


Çukur – Episodi 316

20:00 10/10/2021

Xhengiz detyron përsëri Arikun dhe Jamaçin të punojnë së bashku dhe paralajmëron këtë të
fundit të mbrojë jetën e djalit të tij me çdo kusht. Jamaç përsëri ndodhet në një udhëkryq dhe i
vetmi që mund ta ndihmojë është Salih. Çfarë po ndodh me Akin?


Të ngjashme