ÇUKUR – EPISODI 111 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 111

Serial: 05.03.2019

Si është gjendja shëndetësore e Jamaç?

Kemal është në rrezik, ai tashmë po torturohet nga Mahsun. Cila është arsyeja?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Meke dhe Xhelasun?

Sena ndihmon Aliçon duke i çuar ushqim çdo ditë në spital.

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*