ÇUKUR – EPISODI 113 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 113

Serial: 07.03.2019

Si do të jetë takimi mes Jamaç dhe Senes?

Çeto dhe Mahsun do të përballen me një surprizë aspak të këndshme. Për çfarë bëhet fjalë?

Dy vëllezërit, Jamaç dhe Xhumal do të përballen me njëri-tjetrin.

Xhelasun çon Akçin tek Medet duke ja lënë si amanet atij.

Mahsun  detyron gjithë banorët e Çukurit të shkelin fotografinë e Idrizit si shënjë të besnikërisë ndaj tij. Kush do të dalë kundër tij?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*