ÇUKUR – EPISODI 130

ÇUKUR – EPISODI 130

21:00 08/04/2019

Idriz kupton që ka qënë Selim ai që i ka shpëtuar jetën Sulltanës.

Si do të jetë përballja baba e bir? Çfarë do të thuhet mes tyre?

Akshin futet fshehurazi në shtëpinë ku është rritur dhe takon Sadetin.

Çfarë do të zbulojë Aliço kësaj here që mund t’i vijë në ndihmë Jamaçit?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo