ÇUKUR – EPISODI 131 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 131

Serial: 10.04.2019

Çfarë kërkojnë kësaj here të zbulojnë Jamaç dhe Vartolu?

Idriz rrihet nga një grup njërëzish.

Marrëdhënia mes Jamaç dhe Xhumal është e tensionuar. Cili është shkaku?

Idriz dhe Emi të ndihmuar dhe nga Selim vendosin të marrin hak ndaj njerëzve që rrahen Idrizin.

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione