ÇUKUR – EPISODI 134

ÇUKUR – EPISODI 134

21:00 12/04/2019

Xhelasun i revoltuar i kërkon Karaxhasë të qëndrojë larg familjes së tij.

Jamaç përfshihet në një sherr për të mbrojtur Salihun i cili ndodhet në një gjëndje të dëshpëruar.

Çfarë do të thuhet mes Idrizit dhe dashurisë së vjetër të tij, Melihasë?

Cili do të jetë plani i rradhës i Jamaç?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori