ÇUKUR – EPISODI 153

Posta

ÇUKUR – EPISODI 153

21:00 09/05/2019

Selim i penduar shkon të takojë dy vëllezërit e tij, Xhumal dhe Jamaç.

Këto dy të fundit nuk janë akoma të gatshëm ta falin atë.

Salih është i vetmi që i jep atij mbështetjen e munguar nga të gjithë.

Çfarë ka ndodhur me Ersoj?

Çfarë do t’i rrëfejë Xhumal Jamaçit që do ta bëjë këtë të fundit të ndihet keq?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi