ÇUKUR – EPISODI 183ÇUKUR – EPISODI 183

21:00 20/06/2019

Çfarë do të thuhet mes Mahsun dhe babait të tij?

Si do të shkojë mbledhja  mes Damllës dhe Idrizit?

Ky i fundit mëson ca të vërteta të hidhura nga Çeto mbi Salihun.

Për çfarë do të flasë kësaj here Xhumali me Jilldiz?

A do të arrijë Çeto të zbulojë vendndodhjen e Juxhel?Të ngjashme