ÇUKUR – EPISODI 191ÇUKUR – EPISODI 191

21:00 02/07/2019

Salih me ndihmen e mikut të tij arrin të gjejë vendndodhjen e shtëpisë ku Mahsun mban Senën.

Uluç nga ana tjetër duke përfituar nga situata në të cilën Koçovalitë ndodhen vazhdon me planet e tij për të shtënë në dorë Çukurin. N

jë përleshje e përgjakshme do të ndodhë mes Mahsun dhe Jamaç.

Ky i fundit më në fund arrin të gjejë Senën por tashmë është shumë vonë…

 Të ngjashme