Çukur – Episodi 203

Çukur – Episodi 203

21:00 18/07/2019

Një pusullë vjen në shtëpinë Koçovali. Kush e dërgon atë? Salih dhe Medet përsëri ndodhen në telashe. Çfarë do të ndodhë kësaj here me ta? Çfarë do të dëgjojë Sulltana në biseden mes Idriz dhe Selim? Aliço ndodhet në rrezik, tashmë dhe ai është në duart e Juxhel…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi