Çukur – Episodi 212


Çukur – Episodi 212

21:00 31/07/2019

Xhelasun dhe Meke tashmë janë jashtë rrezikut për jetën.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Xhumali dhe Damlla?

Jamaç përfshihet në një përleshje me një nga kundërshtarët e tij.

Një vrasje tjetër planifikohet të ndodhë në familjen Koçovali. Kush do të jetë viktima e rradhës?

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi