Çukur – Episodi 217

Çukur – Episodi 217

21:00 14/03/2020

Akan po perpiqet qe te provoje se eshte nje pasardhes i denje i familjes Kocovali per drejtimin e Cukurit.

Çfare do te thuhet mes tij dhe Juxhel?

Karaxha ngq ana tjeter eshte vene pas vellait te tij duke u perpjekur te  zbuloje lojen e tij te piste.

Çfare do te ndodhe me Jamac? A do te mundet ai te dale nga spitali dhe te vazhdoje hakmarrjen e tij? 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi