Çukur – Episodi 256

Çukur – Episodi 256

23:00 17/05/2020

I gjithë Çukuri është në zi për humbjen e Kemalit.

Një përson vjen në Çukur të takohet me Koçovalët. Kush është ai dhe çfarë po kërkon nga Jamaç?

Për çfarë do të bisedojë Sulltana me Akin?

Nëna e Azer vjen në shtëpinë Koçovali. Cila është arsyeja e vizitës së saj?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo