Çukur – Episodi 265Çukur – Episodi 265

21:01 06/06/2020

Jamaç me ndihmen e Çukurit arrin të sjellë të gjithë kundërshtaret në gjunjë para tij.

Cila do të jetë tashmë levizja e tij e rradhës?

Çfarë do të ndodhë me Medet dhe Salih në Gjermani?

A do të mundet ky i fundit të marrë atë që po kërkon?

Kush është përsoni që Jamaç do të takojë?Të ngjashme