Çukur – Episodi 275Çukur – Episodi 275

21:00 20/06/2020

Çataj përsëri është një hap para Koçovalëve. Çfarë ka planifikuar kësaj herë ai?

Karazha kërkon të kthehet pranë familjes së saj. A do ta lejojë Azer atë?

Çfarë do të thuhet mes Selimit dhe djalit të tij?
Të ngjashme