Çukur – Episodi 277Çukur – Episodi 277

21:00 27/06/2020

Çfarë do të thuhet mes Jamaç dhe Salih?

A do të mund ta falë ky i fundit vëllain e tij?

Selim vazhdon të marrë telefonata kërcënuesë nga Çataj.

Çfarë do të ndodhë me Mahsun?

A do të mundet Çataj të mësojë që Jamaç jeton?Të ngjashme