Çukur – Episodi 279Çukur – Episodi 279

21:00 27/06/2020

Si është gjëndja shëndetësore e Mahsunit?

A do të mundet Jamaç të hakmerret ndaj Juxhelit?

Policia zbarkon në Çukur dhe i arreston të gjithë duke përfshirë dhe gratë e familjes Koçovali…Të ngjashme