Çukur – Episodi 283



Çukur – Episodi 283

23:00 04/07/2020

Jamaç, Selim dhe Xhumali vazhdojnë të kenë kurthe dhe sulme të njëpasnjëshme.

Çfarë do të bëjnë ata për të shpëtuar kësaj here?

Nehir e dëshpëruar shkon të takojë Aliçon me shpresën që ai ka ndonjë lajm për vendndodhjen e Jamaçit.

Si është gjëndja shëndetësore e Emit? Cili është plani i rradhës i Çatajit?







Të ngjashme