Çukur – Episodi 290


Çukur – Episodi 290

23:00 11/07/2020

Jamaç merr goditjen e rradhes nga Çataj. Për çfarë bëhet fjalë kësaj here?

Çataj shkon të vizitojë Damlën në burg. Çfarë do të kërkojë ai nga ajo?

Çfarë po ndodh mes Efsun dhe Çataj?
Të ngjashme