Çukur – Episodi 294


Çukur – Episodi 294

23:00 12/07/2020

Si është gjëndja e Damlës? Çfarë do të thuhet mes saj dhe Xhumalit?

Salih arrin të elimonojë një nga armiqtë e tij. Kush do të jetë viktima?

Xhumali i xhindosur kërkon të marrë hak mbi atë çfarë i ndodhi gruas dhe fëmijës së tij…
Të ngjashme