Çukur – Episodi 297Çukur – Episodi 297

23:00 18/07/2020

Sëbashku me Çatajin arrestohet dhe Salih. Jamaç menjëherë shkon të festojë fitoren e tij në krahët e Efsun.

Por çfarë do të ndodhë mes tyre?

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Jamaç, Salih dhe Xhumali?
Të ngjashme