Çukur – Episodi 301


Çukur – Episodi 301

21:00 11/09/2021

Jamaç kërkon të marrë hak mbi vdekjen e Emirit duke u përleshur me grushta me Arikun.

Çfarë do të vendosë Karaxha mbi fatin e saj?

Jamaç ka një paralajmërim për Xhengizin dhe krahun e djathtë të tij…Të ngjashme