Çukur – Episodi 314Çukur – Episodi 314

21:00 02/10/2021

Arik torturon një nga personat që fshihet pas atentatit të tij.

Salih kërkon ndihmen e Aliços për të qënë pjesë e planit të tij dhe Jamaçit.

Gjyshja e Efsun po ngre një kurth për Jamaçin…
Të ngjashme