Çukur – Episodi 369


Çukur – Episodi 369

23:00 09/01/2022

Salih së bashku me Xhaxhain bëhën gati për t’u kthyer në Çukur.

Cili do të jetë sulmi i rradhës i Kullkan?

Çfarë po ndodh me Ajshen dhe ndjenjat e saj?

Koçovalët bëhën gati për dasmë…
Të ngjashme