ÇUKUR – EPISODI 46 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 46

Serial: 04.12.2018

Pasha  shkon të vrasë Kasimin por Jamaç arrin ta ndalojë atë.

Sadet është e shkatërruar, ajo tenton të vetëvritet.

Sena vendos të rikthehet në Çukur.

A do të mundet Jamaç të kuptojë se kush është Vartolu në të vërtetë?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Idrizit dhe Pashait?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*