ÇUKUR – EPISODI 66


ÇUKUR – EPISODI 66

21:30 31/12/2018

Aliço është i dëshpëruar nga humbja e Halës.

Vartolu i tregon Medetit dhe Xhelasunit historinë e vërtetë të jëtës së tij.

Sena dhe mamaja e saj debatojnë përsëri me njëra-tjetrën.

Sadet merr vesh se Vartolu është gjallë. Si do të shkojë takimi i tyre?

Xhelasun kërcenon Jamaçin. Cila është arsyeja?


Të ngjashme