DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 80 – TV KLAN

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 80

Serial: 14.09.2018

Ferhat dhe Asllë shkojnë në barin që Xhulide frekuenton për të pyetur rreth shoqërisë së saj.

Ndërkohë të dy përfitojnë nga rasti për të kërcyer me njëri-tjetrin.

Një zënkë mes Xhulides dhe Idilit do të sjellë vdekjën e kësaj të fundit. Kush do të jetë dëshmitar i kësaj ngjarjeje?

Namik kërkon të dijë nga Asllë adresën e Jigitit.

A do të mund Ferhat të zbulojë se çfarë po fsheh Jigit?

Asllë do të mësojë një të vërtetë të hidhur për të shkuarën e mbesës së saj…

Kategori
Dashuri Bardh e zi
0 Komente

Përgjigju

*

*