DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 83

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 83

19:30 18/09/2018

Marrëdhënia mes Ferhat dhe Asllë tashmë është lëkundur.

Kjo e fundit dëshiron të largohet nga shtëpia duke gjetur një shtëpi me qera ku mund të jetojë.

Namik njofton Dilziz që Hulia është pushuar nga puna dhe duhet të jetë ai që duhet t’ia komunikojë këtë gjë.

Gylsym dhe Abidin bëjnë një plan për të kapur Xhunejtin.

Asllë shkon në spital të shohë gjëndjen e fëmijës së saj tashmë pa Ferhatin.

Si është gjëndja shendetësore e Jusufit?

Një aksident do t’i ndodhë Asllës…

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori