DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 84 – TV KLAN

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 84

Serial: 20.09.2018

Jusuf përkeqësohet dhe fillon të flasë përçart duke përmendur vrasjen e Nexhdetit. A do ta kuptojë Ferhat se kush është ai në të vërtetë?

Xhunejt i bën një dhuratë Xhulides.

Ferhat i dhuron Asllës lule. A do ta falë dot ajo?

Në momentin që Dilzis po përcjell Hulian, ai i propozon për martesë. Cila do të jetë përgjigja e saj?

Jeter i tregon Asllës situatën në të cilën ndodhen djemtë e saj. Jusuf përmendet dhe Asllë nuk lejon që ai të flasë me Ferhatin.

Si do të shkojë plani i Gylsymit dhe Abidinit për të kapur Xhunejtin?

Ferhat dhe Asllë i japin fund marrëdhënies së tyre…

Kategori
Dashuri Bardh e zi
0 Komente

Përgjigju

*

*