DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 88DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 88

19:30 25/09/2018

Namik arrin të arratiset dhe Ferhat merret nga policia për të dhënë deshmi mbi arrratisjen e tij.

Gjithë familjaret merren në pyetje nga prokurori.

Ferhat lirohet dhe shkon të takojë miqtë më të ngushtë të Namikut.

Gylsym përballet me Ferhatin duke e akuzuar atë për çdo gjë që ka ndodhur.

Një mik i Namikut ka një informacion të rëndësishëm për t’i thënë Ferhatit…Të ngjashme