DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 92

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 92

19:30 01/10/2018

Ferhat dhe Asllë bisedojnë me dy të dashuruarit e arratisur duke ju dhënë këshilla për lidhjen e tyre.

Xhunejt dhe Xhulide bëjnë plane për tu arratisur.

Ferhat parandalon që një fatkeqësi të ndodhi mes Hasretit dhe vëllait të saj.

Gylsym mëson që Jeter e ka ndalur mjekimin e saj dhe se ajo ska më asnjë dëshirë që të vazhdojë jetën.

Xhulide arrin të marrë gjithë paratë në kasafortën e Namikut.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi