DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 93DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 93

19:30 02/10/2018

Xhulide i tregon Xhunejtit për krimet e saj dhe sesi ajo ka vrarë Xhemin.

Nga ana tjetër Jigit po mundohet të pajtojë Ferhatin me Jeterin. A do ja dale dot ai?

Ferhat tashmë është në anën e policisë, ai i premton prokurorit se do ta ndihmojë që të kapë sa me shpejt Namikun.

Handan vë re që paratë nuk janë në kasafortë dhe akuzon Jeterin për vjedhjen e tyre.

Asllë mëson që Xhulide po bashkëpunon me Xhunejtin. Ajo lajmëron menjëherë Ferhatin.

A do të kapët Xhunejt kësaj here?

Asllë mbyllet nga Xhulide në një dhomë me gaz.

A do të mbërrijë në kohë Ferhat të shpëtojë gruan e tij?

Të ngjashme