Dashuria është në ajer – Episodi 11
Dashuria është në ajer – Episodi 11

17:00 20/07/2021

Eda bën të mundur që Serkan për ca minuta të largojë mendjen nga puna dhe nga stresi.

Selin kërkon nga Alptekin që Ferit të bëhet këshilltari i tij në mënyrë që të çmend Serkanin. A do të pranojë Alptekin?

Eda fillon duke mësuar notin me një profesionist dhe jo me Serkanin.

Si do të ndihet ky i fundit kur të shikojë afrimitetin mes saj dhe mësuesit të notit?

Të ngjashme