Dashuria është në ajer – Episodi 12


Dashuria është në ajer – Episodi 12

17:00 21/07/2021

Eda kërkon që të vizatojë peisazhin për projektin e rradhës të Serkanit.

A do ta pranojë Serkan punën e saj dhe të vendose vizatimin si pjesë të projektit?

Si do të shkojë shpërngulja e Edes në shtëpinë e Serkanit?

Eda dhe Serkan të dy së bashku gatuajnë për Selinin dhe të fejuarin e saj…Të ngjashme