Dashuria është në ajër – Episodi 44Dashuria është në ajër – Episodi 44

17:00 03/09/2021

Ajdan me lot në sy flet me Serkanin për herë të parë pas kaq shumë vitesh për djalin e saj të vdekur.

Xheren dhe Ferit tashmë kanë filluar të kenë më shumë afrimitet me njëri-tjetrin.

Ortaku i Serkanit organizon një drekë me punonjësit e kompanisë.
Të ngjashme