Dashuria është në ajer – Episodi 7
Dashuria është në ajer – Episodi 7

17:00 14/07/2021

Serkan dhe  Eda bëhën gati për fejesën e tyre. Si do të jetë prezantimi i Edes me të gjithë të  ftuarit?

Serkan mëson që projektin e tij tashmë e ka marrë Kan. Si do të reagojë ai pas kësaj?

Si do të shkojë festa e fejesës? A do të arrijë Eda të përballoë përbuzjet e të gjithëvë?  

Të ngjashme