Dashuria është në ajër – Episodi 72 - Tv Klan

Dashuria është në ajër – Episodi 72Dashuria është në ajër – Episodi 72

17:00 07/10/2021

Serkan jep një deklaratë për shtyp dhe Ballxha nuk lë rast pa u afruar me të.

Eda ndërkohë çon një porosi me lule në shtëpinë e gjyshës së saj pa qënë në dijeni.

Çfarë plani do të thurë Ballxha në mënyrë që Eda mos të dyshojë tek ajo?
Të ngjashme