Dashuria është në ajër – Episodi 73Dashuria është në ajër – Episodi 73

17:00 08/10/2021

Eda dhe Serkan mbledhin të gjithë miqtë e tyre dhe organizojnë një patinazh në akull për ditëlindjen e Ajferit.

Në kompaninë e Serkanit vjen gjyshja e Edes, tashmë si ortakja e re e tyre.

Si do ta presë Eda ardhjen e saj? Çfarë do të thuhet mes tyre?
Të ngjashme