Dhoma e kuqe – Episodi 101
Dhoma e kuqe – Episodi 101

21:00 27/06/2022

Pasi e kupton që e humbi përgjithmonë, Rexhai shkon t’i përgjërohet Nazllës që të kthehet përsëri me të. 

Kumru rrëfen momentin e saj më të lumtur, sjelljen në jetë të vajzës së saj.

Si ka nisur historia e dashurisë mes saj dhe Fajriut?Të ngjashme