Dhoma e kuqe – Episodi 119
Dhoma e kuqe – Episodi 119

21:00 21/07/2022

Sadi rrëfen se si u ndryshoi jeta atyre kur shpëtuan Azbdullah.

Ai me lot në sy tregon se si Miço rrezikoi jetën për të shpëtuar nënën e tij dhe si ai braktis me një letër nga miku i tij më i mirë.


Të ngjashme