Dhoma e kuqe – Episodi 198

Dhoma e kuqe – Episodi 198

21:00 14/12/2022

Dara gjen qetësinë dhe dashurinë e munguar në krahët e të dashurës së tij.

Po Pembe a do t’i japë një mundësi vetës për të qënë e lumtur krah djalit që dashuron?

Çfarë do të rrëfejë Dara kësaj herë para doktoreshë Nilyferit?Të ngjashme