Dhoma e kuqe – Episodi 65
Dhoma e kuqe – Episodi 65

21:00 06/05/2022

Kumru rrëfen mbi të kaluarën traumatike të saj dhe se si ajo u shit nga burri që ajo dashuronte.

Selvi për herë të parë mban në krahë nipin e saj.

A vazhdon Bonxhuk të këtë të njëjtat haluçinacione si më parë.

Të ngjashme