Dhoma e kuqe – Episodi 72
Dhoma e kuqe – Episodi 72

21:00 17/05/2022

Çfarë ka ndodhur me Kumrunë natën pasi u abuzua nga borgjlinjtë e bashkëshortit të saj?

Çfarë do të ndodhë me të kur ajo beson dhe fal njeriun që e hodhi në atë humnerë?

A do të përjetojë ajo përsëri të njëjtin tmerr?

Të ngjashme