Dhoma e kuqe – Episodi 73
Dhoma e kuqe – Episodi 73

21:00 18/05/2022

Duke mos e ndrydhur më veten, Piraje dhe Deniz tashmë shijojnë të lumtur dashurinë e tyre.

Kumru rrëfen se si Javuz tashmë u kthye në tutorin e saj.

Çfarë do të ndodhë me të në një nga takimet e caktuara?

Të ngjashme