Dhoma e kuqe – Episodi 77
Dhoma e kuqe – Episodi 77

21:00 24/05/2022

Kumru rrëfen se si njerku i saj filloi ta ngacmojë atë me shikime dhe prekje kur ishtë fëmijë. 

Ajshe largohet përfundimisht nga klinika. Si do ta presin kolegët e saj këtë lajm?

Një pacient tjetër aspak i zakonte vjen në një vizitë me doktoreshë Nilyferin.

Të ngjashme